myhappylemon is een vrolijke Nederlandse sieraden webshop.

De meeste sieraden worden met de hand gemaakt.Dat betekent dus dat deze vaak helemaal naar jouw zin gemaakt kunnen worden! Zie je een leuk sieraad, maar wil je het net iets anders?  Liever een ander slotje, of een andere lengte bijvoorbeeld? Laat het me weten via info@myhappylemon.com,  of via whatsapp of telegram tel.nr 06 45900999

 

Alle sieraden worden leuk verpakt, en zijn dus ook geschikt als cadeautje. Wil je iemand graag zelf iets laten uitkiezen? Dat kan! Stuur een berichtje via de mail en je kunt een cadeau-code kopen ,voor een bedrag naar keuze. 

Hoe verpakt?

Geef bij 'opmerkingen ' op het bestelformulier svp door of je bepaalde sieraden apart verpakt wilt hebben,mocht je er meerdere kopen. Bijvoorbeeld omdat je ze cadeau wilt geven. 

 

Bestellen

Wanneer je een bestelling plaatst, krijg je altijd een mail ter bevestiging.

Jouw pakje wordt binnen 1 tot 3 werkdagen verstuurd.

Wil je graag je sieraden zo snel mogelijk ontvangen, stuur  dan  een mail naar info@myhappylemon.com of stuur een berichtje naar me via whatsapp/telegram, en je weet gelijk wat de mogelijkheden zijn!

 

Als je in Tilburg of omgeving woont,kun je je sieraden bij bliek, Nieuwlandstraat 13 afhalen!  bliek verkoopt een groot gedeelte van de sieraden van myhappylemon, meer dan er op deze website staat! 

 

Bezorging:

De bestellingen worden verzonden via Post.nl.

Je hoeft voor je bestelling niet thuis te blijven, alles past door de brievenbus! De sieraden zitten goed verpakt in een leuk doosje, en verpakt in een stevige envelop.

 

Bestellingen (binnen Nederland) worden gratis verzonden vanaf 30,-.

Onder de 30,- zijn de verzendkosten( zonder track& trace)  slechts 2,50.

Wil je wel track&trace? Dit kost 3,95.

Afhalen:

Het is mogelijk om je bestelde sieraden af te halen bij bliek in de Nieuwlandstraat 13, Tilburg.  Check voor de zekerheid de openingstijden (di t/m zaterdag 11-17.30 en op zaterdag t/m 17u) Je kunt ons ook appen om het even zeker te weten! Laatste zondag van de maand ook altijd open (behalve reguliere feestdagen).

 

Retourneren

Iets niet in orde met je bestelling?

Ik hoop natuurlijk dat je blij bent met je sieraad, maar er kan natuurlijk altijd iets zijn. Geen probleem! Laat me het weten (via info@myhappylemon.com of app) en we kijken naar een passende oplossing!

 

Retourneer procedure:

Binnen 14 dagen na ontvangst mag je je items retourneren. Oorbellen mogen vanwege de hygiëne niet geretourneerd worden. Maar is er iets niet naar wens,laat het me weten en we komen tot een oplossing. 

Het geretourneerde artikel moet onbeschadigd,ongedragen  en in de originele verpakking retour gestuurd te worden.

1)neem (binnen 14 dagen na ontvangst)eerst contact op met mij via info@myhappylemon.com.

2) geef per mail door wat je retour gaat sturen, en vul je naam in , en het ordernummer.

De kosten voor de retour worden niet vergoed,zorg dat je voldoende frankeert.(dit kun je bij het postkantoor navragen) Wij zijn niet verantwoordelijk voor retourproducten die zoekraken. Doe ook svp bij je retourbestelling een briefje met je gegevens.

Binnen 14 dagen na ontvangst (mits voldoende gefrankeerd en onbeschadigd) krijg je je geld van het sieraad terug! (de verzendkosten worden niet vergoed)

 

contactgegevens myhappylemon:

kvk: 78059747

telefoon: 06-45900999 (alleen bereikbaar via whatsapp en telegram) of spreek de voicemail in.

email: info@myhappylemon.com

Jouw persoons- en adresgegevens worden opgeslagen in het klantenbestand van myhappylemon. Deze gegevens zullen nooit worden doorgegeven aan anderen!

 

Betaalmethodes:

- ideal

- paypal

-bancontact

-vooraf betalen.

 

rekeningnummer myhappylemon: NL15KNAB 0409 2428 29

 

 

Verzorging van jouw sieraden:

De sieraden kun je het beste uitdoen als je gaat slapen. Bewaar ze vocht, licht -en stofvrij,  in het doosje of een zakje. In de badkamer is de luchtvochtigheid te hoog, waardoor je sieraden aangetast kunnen worden.Ook is het beter om ze niet in aanraking te brengen met stoffen als schoonmaakmiddelen, chloor, crèmes,cosmetica ed. Zo blijven de sieraden het langst mooi.

 

 

Opmeten van de juiste maat.

Hoe meet je de juiste maat op voor een armband?

Meet je polsomtrek met een flexibel lint.

Een strakke armband is de polsomtrek +1,5 cm.

Een normale armband is de polsomtrek +2 cm.

Een losse armband is de polsomtrek + 3 cm.

 

Hoe weet je welke maat ketting bij je past?

Natuurlijk kun je een kettinkje wat je hebt opmeten, of een touwtje omhangen en opmeten.

Hier nog twee handige tabellen: